Turbo, Momo, TipiTip…

Mai stie cineva gumele de mestecat Turbo? Cele cu masini… Sau MoMo..cele cu maimuta..Sau, cele mai celebre, Tipi-Tip…cele cu caricatura aceea cu nasul mare…????

Mi-aduc aminte ca le cumparam cu 5 lei. Super scump! Cu 3 lei imi luam o punga zdravana de caramele lipite de hartie si tari ca naiba, cu care-mi distrugeam maselele :) 5 LEI!!!!! Asta, desigur, daca nu-mi aducea tata vreo cutie cu 150 bucati..pe care mama o pitea in camara si ne dadea mie si sora-mii ‘cu portia’ pe zile… :)

Ei, bine, asta nu ma impiedica sa am o colectie intreaga de surprize de la aceste gume de mestecat…sa fac schimburi…sa-mi fac ’seriile’ intregi! Fie pe marci de masini la TURBO, fie pe ‘povesti’ la celelalte! Cam la fel ca la timbre.

Daca n-aveti idee despre ce bat eu campii acum….e de bine pentru voi: inseamna ca sunteti muuult mai tineri :). Daca va aminteste ceva vag ce spun eu..inseamna ..fie ca nu prea aveati de unde sa vi le procurati…fie ca nu va interesa sa faceti baloane maaari si sa le spargeti cu zgomot! Iar daca va amintiti foarte bine ce scriu eu…well…atunci sunteti de-ai mei!!! (hihihi)

Iar azi un coleg de-al meu mi-a adus o guma TURBO cu surprize. Nu stiu de unde-a facut rost de ea…daca se mai gasesc prin magazinase sau nu..dar eu am fost fooooarte mandra de guma mea de la Andrusca!

Asadar am si tras-o in poze :) :) :) pentru eternitate :) .

Ocazie cu care am si eu un BMW :) .